Even voorstellen...

Mijn naam is Margret Takken, moeder van twee volwassen zonen en al ruim 20 jaar werkzaam in de zorg. Als jonge moeder was ik altijd al op zoek naar natuurlijke methoden en middelen om mijn kinderen te begeleiden als ze klachten hadden. Veel verschillende therapeuten (van anthroposofische artsen tot aan kinesiologen en spirituele mediums) hebben ons geholpen gezond te blijven, zonder alle aangeboden vaccinaties te nemen. Vele waardevolle adviezen nam ik van deze deskundigen ter harte en ik volgde veel lezingen, cursussen en workshops op het gebied van natuurgeneeskunde (o.a. kruidengeneeskunde, werken met etherische oliƫn, muziektherapie, Sanjeevini, Jin Shin Jyutsu, Hulda Clark) en van persoonlijke ontwikkeling, antroposofie, psychosomatiek, zingeving- en bewustzijnsvraagstukken.
Sinds mijn kinderen het huis uit zijn kreeg ik steeds meer de behoefte om een professionele studie te gaan doen die aansloot bij mijn interesses. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Vita-opleidingen waar ik de Life Science therapie-opleiding en de PLATO medische basisvakken op HBO niveau heb behaald. Ik leerde o.m. werken met de biotensor waardoor ik op een snelle manier het (energetische) lichaam door kan meten en de passende remedies kan vinden.
Kort daarna kwam ik in contact met Sensi-therapie via een artikel in een tijdschrift en een ontmoeting met de oprichters op een therapeutenbeurs. Hier viel voor mij alles op zijn plaats. Het op gang brengen van een zelfgenezingsproces middels het opsporen van de (vaak emotionele) oorzaak van ziekte gaf bij mij de doorslag. Hoe mooi is het, om niet alleen een remedie te vinden waarmee klachten kunnen verdwijnen, maar tegelijkertijd ook een bewustzijnsproces op gang te brengen. Juist door dit zelfinzicht gaat je lichaam in een reset, waardoor echte genezing kan plaatsvinden. Inmiddels heb ik zowel de basisopleiding als de Sensi-Plus opleiding afgerond.
Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen praktijk in Alkmaar.